Albert Heijn Slottoernooi 2018 - SC Franeker

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Albert Heijn Slottoernooi 2018

Albert Heijn Slottoernooi 2018

Onder ideale omstandigheden werd zaterdag jl. om 9.30 uur afgetrapt met het Albert Heijn slottoernooi. Al vroeg in de ochtend kwamen alle spelers vanaf JO7 tot en met JO13 in actie. Later kwam de JO15 met ongeveer 40 spelers in actie. Ruim 230 kinderen speelden een tal aan wedstrijden. 

Totaal werden er 190 medailles uitgedeeld voor de meisjes en jongens tot JO13. Ook werd er volop latje geschoten! Hier waren 7 kinderen die een beker mee naar huis mochten nemen.

We willen graag de organisatie van het slottoernooi bedanken voor hun inzet en wensen alle vrijwilligers, jeugdleden en ouders alvast een goede vakantie. De competitie voor de meeste teams zal starten op 23 september en de meeste trainingen zullen weer beginnen in de eerste week na de schoolvakantie.

Op het moment dat teams oefenwedstrijden willen spelen, kan dat vanaf zaterdag 11 augustus 2018. 
Wanneer teams hier gebruik van willen maken, horen wij graag uiterlijk vóór zondag 5 augustus op welke data er een veld en / of scheidsrechter geregeld moet zijn, zodat wij tijdig een passende planning kunnen maken. Dit kan via: wedstrijdzaken@scfraneker.nl 

Foto's met dank aan Kim Deelstra, Larissa Bollema, Dennis Vos en Marcel Teensma

Alle foto's zijn ook terug te vinden op onze Facebook pagina!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!