Nieuw kunstgrasveld SC Franeker - SC Franeker

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuw kunstgrasveld SC Franeker

Nieuw kunstgrasveld SC Franeker

UPDATE 12 mei 2020
Nu de volledige toplaag is verwijderd is het tijd om de zwakke punten in de ondergrond te controleren/vervangen. Daar wordt op dit moment hard aan gewerkt. Ook zullen de vaste punten in het veld worden verplaatst. Denk aan het de gaten waar de doelpalen in staan of de gaten waar de hoekvlaggen in staan. De waarom? Het veld zal een stukje verplaatst worden maar blijft wel binnen de hekken waarin het oude veld zich bevond. Reden hiervan is dat de dug-outs naar de andere kant van het veld gaat. Dit komt door de wind en de regen. Wind komt voor ongeveer 75% per jaar uit het westen. De opening van de dug-out staat momenteel ook op het westen. Als het hard regent houd je het niet lang droog in de dug-outs. 

Bekijk onderin van dit bericht alle foto's.

4962.jpg

--

5 mei 2020
Na ruim 10 jaar dienst voor SC Franeker worden de kunstgrasvelden van SC Franeker vervangen en/of gereviseerd. Vandaag is er een start gemaakt met het verwijderen van de grasmat. Veld D zal in zijn geheel verwijderd worden en hier keert een nieuw kunstgrasveld voor terug. Op dit moment zit het verwijderen van de mat op ongeveer 55% tot 60%.  Veld E zal op bepaalde plekken worden vervangen. Daar is vandaag gestart met het verwijderen van het eerste doelgebied.

Door het corona-virus start de gemeente Waadhoeke eerder met het vervangen van de velden. De verwachte opleverdatum staat nu op 12 juni 2020. Dit is 2 maanden eerder dan verwacht.

 

Vandaag gingen we langs op het complex om foto’s te maken en jullie op de hoogte te houden van de voortgang.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!