8891GS
MIDSLAND
tel. 0562-448102

Jo10-2 Spanning tot aan de laatste minuut!

Vandaag moest jo10-2 aantreden tegen Terschelling. Ze gingen vroeg op pad met enorm veel zelfvertrouwen, "we vertrekken hier niet zonder punten", aldus de jongens.
Om 10 uur gingen de jongens los en begonnen vol power. Leonard had een mooie actie en een strakke voorzet, welke Tim er voortreffelijk inschoot, 4 minuten gespeeld en een 0-1 voorsprong.
Maar geen minuut later stond het alweer gelijk 1-1.
De beide teams waren enorm aan elkaar gewaagd. 10 minuten later kwam daar dan toch de voorsprong voor Franeker na een prachtig goal van Shan.
De kansen gingen over en weer en na een kwartier resulteerde dit in een 1-3. Was het nu Shan of toch een eigen doelpunt, we geven hem aan Shan.
Franeker dacht een beetje te simpel en hierdoor kwam Terschelling weer terug in de wedstrijd 2-3. En een minuut later was alles weer gelijk 3-3.
Volle bak gingen de jongens er tegenaan en dat was te zien, 1 minuut voor rust pegelde Leonard hem prachtig achter de keeper. 3-4 Ruststand.
Na een heerlijke beker limonade gingen de jongens weer los. Na een kwartier spelen liep Franeker verder uit naar 3-5, doelpunt Tim.
Deze fase van de wedstrijd had Franeker een overwicht en dat resulteerde in een fantastisch goal van Jordy 3-6 en 30 seconden later had Leonard het op de heupen 3-7.
Wedstrijd gespeeld zou je denken, maar Terschelling kreeg vleugels en Franeker dacht dat ze de buit binnen hadden. Met nog 6 minuten te gaan scoorde Terschelling 3x. 6-7. Met man en macht werd gestreden om de winst mee te nemen naar Franeker en daar was het verlossende fluitje... 6-7 GEWONNEN.
Jongens een prachtige wedstrijd om te zien en wat een wilskracht met zijn allen. De punten gingen mee naar Franeker en dat hebben de trainer en de begeleiders geweten.
Fantastisch, gefeliciteerd en op naar volgende week!