Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden

SC Franeker biedt tal van sponsormogelijkheden om uw naamsbekendheid in Franeker en omstreken te vergroten. Dit kan door middel van zeer diverse sponoruitingen waar in alle gevallen uw (bedrijfs)naam en logo centraal staan.

Naast de reguliere reclameborden langs het hoofdveld en de druk bezochte kunstgrasvelden is het mogelijk om te adverteren in het programmaboekje welke bij de thuiswedstrijden van zaterdag 1 wordt verkocht.

Kledingsponsoring
Ook is het mogelijk om kleding te sponsoren. Hierbij moet u denken aan het wedstrijdtenue, trainingspakken, hoody’s of sporttassen. Geheel voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Kledingsponsoring loopt eveneens via de sponsorcommissie. Als club willen we namelijk graag uniformiteit uitstralen. Wilt u een (bepaald) team van bijvoorbeeld trainingspakken voorzien, neem dan tijdig contact op met de sponsorcommissie en ga vooral niet zelf kleding aanschaffen. Voor kledingsponsoring kunt u zich wenden tot Niels Grijpma via sponsoring@scfraneker.nl of 06-28275060.

Sponsorpakketten
U heeft de keuze om deze sponsorvormen enkelvoudig aan te schaffen. Daarnaast bieden we ook diverse paketten aan waar de genoemde reclameuitingen zijn gebundeld. Wilt u meer informatie over deze sponsorpakketten? 

Bekijk hier onze sponsorbrochure
 

Sponsor worden?* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!