Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zeer geslaagd slottoernooi voor de jeugd van SC Franeker

Zeer geslaagd slottoernooi voor de jeugd van SC Franeker

Onder ideale omstandigheden werd zaterdag jl. om 9.30 uur afgetrapt met het slottoernooi. De eerste twee uren kwamen alle JO7-JO9 en JO11 spelers in actie. Ruim 100 kinderen speelden een vijf tal wedstrijden De teams van Manchester United (JO7-JO9) en Roda JC (JO11) werden uiteindelijk winnaar van het toernooi.

Instuif

Om 10 uur vond er een instuif plaats voor kinderen tot 10 jaar. Bijna 30 kinderen kwamen hierop af. Ze kregen een leuke training en speelden onderlinge wedstrijden. Alle kinderen kregen net als de SC Franeker leden een medaille en een heerlijk verkoelend ijsje.

Middag

Vanaf 12.30 uur speelden de meiden (MO11-MO15), JO13 en JO15 hun toernooi. In de spannende finales werden 3 wedstrijden uiteindelijk beslist dmv van strafschoppen. De winnaars werden: PSV (JO13), Bayern Munchen (JO15) en Juventus (MO11-MO15).

We willen graag de organisatie van het slottoernooi bedanken voor hun inzet en wensen alle vrijwilligers, jeugdleden en ouders alvast een goede vakantie. De competitie voor de meeste teams zal starten op 23 september en de meeste trainingen zullen weer beginnen in de eerste week na de schoolvakantie.

Upload zelf bestanden

Je kunt hier je eigen foto's uploaden

Zo werkt het:

  • Vul je email-adres in
  • Kies de foto's die je wilt uploaden (maximaal 5) en geef eventueel beschrijvingen.
  • Na het uploaden krijg je een link toegestuurd naar het opgegeven emailadres. Je moet hier op klikken om de bestanden te kunnen activeren.
  • Na goedkeuring door ons sturen we je een emailtje en staan de bestanden op de website!

De volgende bestanden kunnen worden geupload:

Foto jpg, jpeg, gif, png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!