AVC VR1

Vrouwen, VR1, 4e klasse D

14 april 2018 15:00

Bart van Wijk

De VR1 leek afgelopen woensdagavond 11-04-2018 even pas op de plaats te moeten maken omtrent het kampioenschap. In Leeuwarden speelde het de inhaalwedstrijd tegen Blauw wit'34/ Warga VR1. Franeker speelde deze wedstrijd niet het spel wat het kan spelen en zodoende was het niet goed genoeg tegen een eerste helft counterende thuisploeg. In de tweede helft kwamen de Franekers er helemaal niet meer aan en na negentig minuten spelen stond er een 5-3 eindstand op het bord. Door deze nederlaag staat het in theorie drie punten achter Bergum BCV Combinatie VR1. De wedstrijd op zaterdag was de mini derby tegen AVC VR1. In een duel waarin de Franekers goed begonnen en de bovenliggende partij waren daar knokte de gasten zich knap terug. Namaten het duel vorderde nam de spanning toe en daarbij trokken de Franekers uiteindelijk aan het langste eind. Met een uitslag van 4-3 blijven de Franekers nog in de race voor plek 1.