Afmelden training en planning oefenwedstrijden - SC Franeker

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Afmelden training en planning oefenwedstrijden

Afmelden training en planning oefenwedstrijden

Naam   E-mail
Eelco van Marrum   wedstrijdzaken@scfraneker.nlWat is handig om te weten over oefenwedstrijden?

Wanneer je een oefenwedstrijd wilt spelen zoekt de leider/trainer een tegenstander (kan ook ander team van SC Franeker zijn) en overleg je over een datum en een concept-tijd.

Als je de wedstrijd op complex wilt spelen neem je vervolgens contact op met de afdeling wedstrijdzaken om te overleggen of de concept-datum en tijd mogelijk is. Mail: wedstrijdzaken@scfraneker.nl.  De afdeling plant de wedstrijden in qua veld en qua tijd. Als de wedstrijd is gepland wordt hij vastgelegd in het wedstrijdschema op de site zodat iedereen op de hoogte is, inclusief bezoekers en bestuur.

Als er door de week oefenwedstrijden worden gepland, kan dat consequenties hebben voor andere teams die trainen, want er is nooit zomaar een vrij veld op een trainingsavond. Overleg dan eerst met de trainers. 

Als de wedstrijd is vastgelegd in het wedstrijdschema heb je nog een scheidsrechter nodig. Voor oefenwedstrijden moet je in principe zelf een scheidsrechter regelen. Als dat niet lukt, kun je wel een beroep doen op de scheidsrechtercoördinator Dennis Vinke Mail; scheidsrechterzaken@scfraneker.nl Je kunt bij Dennis wel ten aller tijden een scheidsrechter aanvragen. Als je een scheidsrechter hebt gevonden, wil je die dan ook doorgeven aan de scheidsrechtercoördinator dan wordt de scheidsrechter ook op de website bij de wedstrijd vermeld en is de informatie compleet.

Als je een vriendschappelijke uitwedstrijd hebt afgesproken, willen we je vragen om dit ook te melden bij Eelco van Marrum. Dan wordt de wedstrijd ook in ons wedstrijdschema vermeld, dat is handig voor spelers, ouders en publiek.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!