Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier SC Franeker

Hartelijk welkom als lid van SC Franeker. Hieronder kun je de gegevens invullen voor wie het lidmaatschap bestemd is (b.v. voor jezelf of voor je kind).
LET OP: Dit is een officiële aanmelding als lid. Wil je informatie of een proeftraining? Gebruik hiervoor het contactformulier.


Bij het invullen e-mailadres wordt dit formulier, nadat dit volledig is ingevuld, naar het hier ingevulde e-mailadres gestuurd

Mailadres ouder indien lid geen 16 jaar is. Nodig om gegevens in de wedstrijdzaken app te kunnen wijzigen.Dit mailadres is, indien uw zoon/dochter deze heeft bedoeld voor hun.

Wanneer niet van toepassing: vul in: NVT
Graag een kopie van legitimatie toevoegen
Kies bestandWijzigVerwijder
Het bestand dat u opstuurt moet een pasfoto zijn of een foto, selfie of op een andere wijze. Voorwaarde is dat foto veel op een pasfoto lijkt anders kunnen we foto niet verwerken in de administratie
Kies bestandWijzigVerwijder
Ondertekende gaat akkoord dat SC Franeker de contributie incasseert. Met het akkoord geven van dit formulier machtig je SC Franeker de contributie en/of eventuele boetes van de KNVB af te schrijven van het door jou opgegeven IBAN rekeningnummer

Deze zijn te vinden onder het kopje SC Franeker bovenin op de website.
Hoe leuk is het als uw bedrijfsnaam op het shirt van uw zoon of dochter staat? Of het logo van uw bedrijf langs het veld en via de social media van SC Franeker te zien is. Wij zijn een bloeiende vereniging met een groot (lokaal) bereik en mooie faciliteiten voor jong en oud. Dit willen we graag behouden en waar mogelijk verbeteren. Hiervoor hebben we de hulp van sponsoren nodig. Wanneer u aangeeft interesse te hebben wordt er geheel vrijblijvend contact met u opgenomen om de mogelijkheden door te nemen.

Door het vakje 'Ja' aan te vinken geef ik aan dat ik akkoord ga en dat alle bovenstaande vragen naar waarheid zijn ingevuld.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!