Groep 2 70

1 september 2018 14:30

Koudum 5 september

Het grote moment was daar, de mannen van zaterdag 3 mochten weer de wei in.
Na een roerige transferzomer waarin Chris Outhuijse, Siemen de Vries en Frans van Assen ons helaas hebben verlaten en Henk Vonk en Mark de Vries ons kwamen versterken, was de eerste test de beker wedstrijd tegen Oeverzwaluwen 3.
Franeker begon met mooi combinatievoetbal sterk aan de eerste helft. Al snel kwamen er kansjes en ging een volley van nieuwe spits Henk Vonk maar net over. Franeker bleef aandringen en halverwege de eerste helft was het Dave Sommer die vanaf rand 16 verwoestend uithaalde. Oeverzwaluwen kreeg voor rust nog een aantal kansjes maar de ruststand was 0-1 in het voordeel van Franeker.
De tweede helft begon en Oeverzwaluwen werd sterker en sterker.
De mannen van Franeker begonnen onnodige fouten te maken waardoor Oeverzwaluwen kon profiteren en uiteindelijk 3x wist te scoren in de tweede helft. Waardoor de eindstand op 3-1 kwam. Helaas voor de mannen van Franeker die het goede spel van de eerste helft helaas niet wisten door te zetten.
Aankomende zaterdag wacht de volgende test thuis om 15.00 tegen Arum/Stormvogels 2
Hopelijk weten de mannen deze wedstrijd wel binnen te slepen om op die manier nog kans te maken op de tweede ronde van de beker
Dus komt allen de mannen van het derde aanmoedigen zaterdag a.s.