Eerste competitiewedstrijd JO13-2 tegen Stiens JO13-2 geeft vertrouwen voor rest van seizoen

Onbekend

De eerste competitiewedstrijd van JO13-2 liet even op zich wachten, uitstel en uitval van wedstrijden waren hieraan debet. Aan het team lag het niet, die wilden wel. Na een goede bekercompetitie stonden ze te trappelen om aan de competitie te beginnen. Bijna compleet mochten we om 8 uur vertrekken naar Stiens. Het beloofde een mooie dag te worden, alleen het gras was nog nat.  Al snel werd duidelijk dat er van deze tegenstander weinig tegenstand te verwachten was, het spel circuleerde op de helft van Stiens. Al snel wist Stan de 1-0 er in te schieten na een mooie assist van Thom.  Het was een beetje de helft van Stan want niet veel later schoot hij de 0-2 achter de keeper. Stiens was wat lichtelijk in de war ervan.  Ook Nick wist zich in het strafschopgebied te begeven maar helaas bleek zijn schot net te zacht.  De 0-3 was een mooi samen opgezette aanval van de jongens.  Koen kwam steeds mooi mee naar voren en wist Thom te bereiken, deze gaf voor op Twan, naar Nick die op de lat schoot en Stan was er als de kippen bij o, de rebound er in te schieten, 0-3. Een zuivere hattrick. Stan vond het echter nog niet genoeg en voor rust maakte hij de 0-4, helemaal op eigen houtje. Dit was lekker rusten. De rust kan bij de JO13-2 nog wel eens even duren maar nu waren de jongens snel weer op het veld. Bryan kreeg in de beide helften precies 1 bal te verwerken maar hij bleef zijn team vanuit de goal coachen een aanmoedigen. Verder liet de tweede helft eenzelfde beeld zien. Er werd maar aan 1 kant van het veld gevoetbald. Toch bleven verdere goals even uit. Pas nadat Luuk een penalty wist te benutten nadat Stiens hands had gemaakt in hun strafschopgebied, ging het weer draaien. De 0-5 van Luuk werd wel perfect in het uiterste hoekje geschoten. Twan wilde ook graag nog een goaltje meepikken en was veel voor de goal te vinden. Uiteindelijk wist hij uit een corner de bal er in te schieten. 0-6. Wedstrijd was natuurlijk eigenlijk al gespeeld. Een zevende goal werd afgekeurd wegens buitenspel maar viel even later toch nog nadat Rico met een mooie pass werd bediend door Thom en hij de bal achter de keeper schoot.