32'

1e klasse 04

24 november 2018 10:15

Onbekend

Het lukte JO13/1 afgelopen zaterdag niet om een mooie 2-0 voorsprong vast te houden. In een gelijkwaardige wedstrijd was Akkrum de gelukkigste van de 2 door één kans meer te benutten.
Het begon allemaal zo mooi toen Eline van Marrum na een prima aktie haar neefje Tieme de diepte in stuurde. Tieme bleef rustig en schoot de bal langs de keeper van Akkrum in het doel. Ondanks een aantal enorme kansen en goede reddingen van keeper Mel Zorge werd dit ook de ruststand. Na de rust opende Franeker furieus. Na eerst een schot op de paal van Rudmer Hoekstra volgde een schot op de lat door Tieme, die vervolgens in de rebound wel wist te scoren. Helaas was de vreugde van korte duur, want vrijwel meteen wist Akkrum uit een corner te scoren. Met hun lengte was Akkrum bij iedere corner gevaarlijk en halverwege de 2e helft werd dan ook uit een corner gescoord. Ongelukkig uitverdedigen van Thijs Haak - hij schoot de bal tegen een tegenstander aan, die zelf ook niet in de gaten had dat hij gescoord had - en het was 2-2. 10 minuten voor tijd kreeg Tieme een enorme kans, maar schoot over. Aan de andere kant werd een corner doorgekopt en vervolgens bij de 2e paal binnengewerkt; een prima goal van Akkrum, maar wel 3-2 achterstand. Hierna kreeg Rients van der Sluis nog een uitstekende kans en schoot Thijs nog een keer over. Echter, de verdiende gelijkmaker werd niet meer gemaakt en dus dropen de mannen en dame teleurgesteld af.
Komende week een thuiswedstrijd tegen GAVC uit Grou. Lukt het deze keer wel om de 3 punten te bemachtigen? Komt het zien op veld E om 10.45 uur.