Assist: Twan Hoek

Groep 3 01

30 maart 2019 10:30

Prachtige dag om te voetballen dus vertrokken de auto’s vol goede moed naar Oldemarkt. De jongens waren gretig en al snel op het veld te vinden.  Omdat nog steeds niet alle spelers helemaal fit zijn, was er 1 leenspeler mee Olaf.

De wedstrijd kende een vliegende start maar de eerste kans was voor Oldemarkt. Dit zorgde ervoor dat de jongens beter bij de les waren. De ruimte lag op links en zo kon Stan opstomen naar de achterlijn en met een voorzet op Luuk, vloog de bal via hoofd Luuk en een schouder van FC Oldemarkt in de goal. 1-0.  Oldemarkt liet het er niet bij zitten en onze verdediging en Bryan werden onder druk gezet maar ze hielden stand. Deze teams waren goed aan elkaar gewaagd dus het bleef spannend. 1-0 is dan maar een kleine voorsprong. Twan zag dat Luuk redelijk vrij stond en speelde de bal naar hem toe, waarop Luuk vanaf randje eigen helft met de bal aan een solo begon. Er kwam geen hulp dus hij moest op eigen houtje de spelers van FC Oldemarkt achter zich houden en oog in oog met de keeper rondde hij rustig af, 2-0. Er waren nog wat blessurebehandelingen bij FC Oldemarkt waardoor ze met 10 man kwamen te staan maar gelukkig was het toen rust. Na de rust was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. FC Oldemarkt moest het zonder wissels doen en ook bij Franeker waren wat spelers aangeslagen. Hoewel het nog steeds een leuke wedstrijd was om naar te kijken, met kansjes over en weer, een grote kans voor Oldemarkt die door Jurre van de doellijn werd gehaald, was de spanning eraf. Franeker ging met 2-0 winst naar huis. Knappe prestatie.