7 december 2019 9:45

Scheidsrechter

J. Zwep (KNVB)

Onbekend

Vol goede moed begon JO15 aan de laatste wedstrijd van het seizoen. Helaas zonder Bas, maar wel weer met Timo op de bank.
In de 7e minuut raakte Colin geblesseerd, was de achterhoede niet bij de les en kon de spits van Harkemase boys zomaar doorlopen en scoren. Timo kwam er - na lang blessureleed - in voor Colin. Verder gebeurde er in de 1e helft niet zoveel. Harkemase boys sterker, maar keeper Diesel hoefde weinig in aktie te komen.
In de 2e helft scoorde Harkemase boys in de 39e minuut de 2e goal en leek de wedstrijd gespeeld. Uit een prachtige vrije trap bracht Timo in de 53e minuut de spanning terug en gaf daarmee zijn rentree nog meer glans. JO15 werd sterker en sterker, maar tot echte kansen kwam het niet. Uiteindelijk scoorde Harkemase boys in de 63e minuut de 1-3 en was de wedstrijd klaar. Al met al een terechte nederlaag.
Coach Mick was teleurgesteld dat de gemaakte afspraken niet werden nagekomen. Het leek erop dat de spelers geen geloof hadden in een goede afloop en was de inzet wat minder dan die in de afgelopen weken.
Al met al sluit JO15 het seizoen af met een 8e plek, dankzij een goede 2e fase van het seizoen.
In februari gaat het team weer verder in de Hoofdklasse en moet een plek in het linkerrijtje zeker tot de mogelijkehden behoren.