... (schot)
51'

Hoofdklasse 03

2 november 2019 8:30

Afgelopen zaterdag wachtte de zware uitwedstrijd tegen koploper Burgum. Al in de tweede minuut wist Burgum te scoren na slecht wegwerken door de verdediging. Daarna was JO15 twintig minuten de betere ploeg en kreeg het een aantal mogelijkheden om de stand gelijk te trekken. Helaas lukte dit niet en wist Burgum uit de eerste beste aanval wel te scoren. Even later kon een speler van Burgum in een vol strafschotgebied volledig vrijstaand een corner binnen volleren. Vlak voor rust werd het nog 4-0.
Na de rust kwam JO15 er eigenlijk niet meer aan te pas en was Burgum heer en meester zonder dat er nog veel kansen werden gecreeërd. Wel wist Burgum nog 2 maal te scoren, waardoor JO15 met een 6-0 nederlaag huiswaarts keerde.
Coach Mick Brants was vooral tevreden over het veldspel gedurende de eerste 20 minuten, waarin JO15 liet zien wel degelijk progressie te boeken. In de twee komende wedstrijden vallen er punten te behalen tegen tegenstanders die op de ranglijst in de buurt staan. Te beginnen met een wedstrijd tegen Broekster Walden de nummer 9, terwijl JO15 op de 10e plaats staat.