... (schot)
64'

Hoofdklasse 03

5 oktober 2019 9:00

Op een zonnige zaterdagochtend speelde JO15 een wedstrijd in en tegen Bolsward. Vol goede moed werd aan de wedstrijd begonnen. Helaas was het eerste schot van Bolsward meteen raak. Keeper Diesel liet zich verrassen door het gladde veld en de bal ging door zijn benen het doel in. Even later scoorde Bolsward uit een mooie aanval 2-0 en leek JO15 rijp voor de slacht. Het lukte JO15 echter om zich te herpakken en gaandeweg begon het kansen te creëeren. Volkomen onverwacht scoorde JT met een hard schot de aansluitingstreffer en was JO15 ineens de bovenliggende partij. Uit een scrimmage kopte Rutmer de bal in en wist Olaf deze net voor de lijn binnen te tikken. Met een 2-2 ruststand werden de kleedkamers opgezocht.
In de 2e helft nam Bolsward weer het initiatief en wist het na een aantal minuten de 3-2 te maken. Toen het even later 4-2 werd, was dat de genadeklap voor het team en viel het ver terug. Er was geen aansluiting meer en de ruimtes werden te groot voor het middenveld. Tiemen kwam er nog in voor Olaf, maar dat zette ook geen zoden meer aan de dijk. Aan het eind van de wedstrijd liep Bolsward nog uit naar 6-2. Al met al een terechte nederlaag voor JO15, dat zich ook nu weer in de wedstrijd wist te knokken na een vroege tegenslag, maar de tweede tegenslag dan niet meer te boven komt.
As. zaterdag wacht Buitenpost, dat tot dusverre 4 punten wist te halen en momenteel 7e staat. De wedstrijd in Franeker begint om 9.45 uur.