JO13-1 is niet opgewassen tegen St. Annaparochie

9 november 2019 12:45

Scheidsrechter

James Geurtin

Onbekend

Met veel moed en plezier beginnen de jongens aan de wedstrijd tegen St. Anneparochie. De tegenpartij staat enkele plekken onder het Franeker team dus dat biedt veel mogelijkheden.

Helaas kan Abe wegens een blessure aan zijn been niet mee doen.

Echter, het wordt een vreemde eerste helft. Het is vooral St. Annaparochie die druk zet en de Franeker boys doen hun best maar het loopt niet lekker. Na een minuut of 10 is het St. Annaparochie die de 0-1 maakt met een ietwat geluksgoal.. De boys zitten niet echt lekker in de wedstrijd en daardoor weet St. Annaparochie nogmaals twee keer te scoren waardoor het in de rust een 0-3 achterstand is.

Even aan de thee in de pauze doet wonderen, want in de eerst minuten na de rust weet Tieme direct een goal te maken via een mooi schot. Dit geeft de jongens weer een boost en het is mooi om te zien dat de vechtlust weer terug is. Het goal wordt gevierd en ze gaan er weer tegenaan…

Maar ondanks de vele mooie aanvallen van Thymo, Jitse, Liam, Jort en Karsten, de prachtige assists van Philip, Milan en Koen, de bal wil er maar niet in. Ook Levi, Stijn en Jorrit staan hun mannetje in de verdediging, maar toch weet het snelle St. Annaparochie nog twee keer te scoren….

Keeper Sake heeft tenslotte nog mooie reddingacties waardoor er geen tegengoals meer komen.

Kort voor het einde van de wedstrijd is er nog een vrije trap voor Franeker, maar helaas, dit schot is net naast het doel waardoor de eindstand van 1-5 op de teller staat.

Volgende week mogen de jongens van JO13-1 het opnemen tegen Trynwâlden. We hebben er alle vertrouwen in dat de jongens er dan weer met frisse moed tegen aan gaan!