12 november 2016 12:15

Scheidsrechter

Michel de Boer

Onbekend

Franeker dat om 12:15 mocht beginnen tegen Leovardia B2, dachten dat ze makkelijk ze uit konden spelen, omdat we eerder dit seizoen net 2-1 verloren hadden van Leovardia B1. Dit bleek in de eerste helft toch niet zo te zijn.

In de eerste helft werd er heel slordig gevoetbald, het wilde maar niet lukken, Leovardia was de betere partij maar toch scoorden wij na 13 min door Jasper die voor de goal werd gezet door Sander Hoekstra. 1-0. Maar na 27 min in de eerste helft werd het toch 1-1, dit was ook de ruststand.

Na een donderpreek van trainer Willem, gingen we met duidelijke bedoelingen het veld op, winnen!

Het duurde eventjes maar na een tijdje scoorde Sander Hoekstra na een assist van Rowan, en zo ging Franeker door met kansen creëren, waardoor Stijn de goal maakte nadat hij werd bediend door Jasper. Toen ging het snel, 2 minuten voor tijd scoort Rowan de 4-1 en een minuut later scoort Rowan de 5-1. De scheids vond het genoeg en floot af.

Franeker wint met 5-1 na een zeer matige eerste helft, goed gedaan boys